New menu @ Bar Palmier

Bar Palmier_1.jpg

l'épicerie du Cirque houdt de laatste service op zaterdag 14 april en sluit dan voor hun verhuis naar "under the Palm Trees" in Volkstraat 11-13. In deze periode koken de chefs van l'épicerie du Cirque in Bar Palmier en MOSS. MOSS is een ontbijt en lunchzaak, in de Volkstraat 11. Buur Bar Palmier opent wanneer MOSS sluit. Hier kan je terecht voor lekkere natuurwijnen, ambachtelijke bieren en gerechten volgens het 'sharing dishes' principe.

U kan onze menukaart hier terugvinden.

 

U kan tijdens deze periode reserveren in Bar Palmier via 03/238.05.71, social media of per mail

l'épicerie du Cirque closes on the 14th of April. The restaurant is moving to another location, Volkstraat 11-13. During this period the chefs of l'épicerie du Cirque are cooking in Bar Palmier and MOSS, so you can still enjoy their creations. MOSS is a breakfast and lunch bar, situated in Volkstraat 11. Next-door neighbour Bar Palmier opens when MOSS closes and is the ideal place for raw wines, craft beers and sharing dishes.

You can find the menu here.

You can reserve a table in Bar Palmier by phone +323 238 05 71, social media or by mail