All-time l'épicerie du Cirque classics @ Bar Palmier

Dit weekend presenteren wij de nieuwe kaart van Bar Palmier!

Vanaf nu kan u in Bar Palmier terecht voor all-time classics van l'épicerie du Cirque zoals onze geliefde steak-friet, de foie met braambes of het torentje van garnaal. Dit weekend zijn er volgende 'specials':

Jaro's "kamikaze" cheeseballs (3pcs) 6.00
Aubergine / sesam 9.00
Torentje garnaal / artisjok 14.00
Foie / braambes / appel 19.00
Steak - friet / sla / pepersaus 19.50
Hieronder kan u de huidige menukaart van Bar Palmier terugvinden. 

unnamed (1).png
soup-ipa@2x.jpg


Dit weekend hebben we ook SOUP IPA op vat staan. Deze superverse IPA is alweer een onovertroffen bier uit de Spaanse brouwerij Garage Beer Company uit Barcelona! Het is een IPA in de New England stijl. Het bier kleurt mooi goudgeel in het glas en heeft een fijne witte schuimkraag. Soup IPA verspreidt geuren van tropische vruchten, mandarijn en mango en hop. In de mond is het een soepel bier en het smaakt naar meer tropische vruchten en citrus met een verrassende droge en bittere afdronk die lang blijft hangen

Bram Broeckx